اشکال شیوه های کاشت ناخن و عوارض آن
امروزه کاشت ناخن در میان خانمها ترویج متعددی پیدا نموده است و به دلایل مختلفی آیتم به کار گیری قرار میگیرد. بعضا اشخاص به جهت داشتن ناخنهایی ضعیف و آسیب پذیر و بعضی دیگر برای زیباتر شدن ناخنهایشان کاشت ناخن را تجربیات مینمایند. کاشت ناخن به طریقهای مختلفی اعمال می گردد که هر مورد آنان مزایا و معایب منحصر به خویش را دارا متخصص پوست و مو هستند.
در شرایطیکه می خواهید کاشت ناخن اجرا دهید، قبل از هر کاری مورد نیاز میباشد به نیکی در ارتباط با گونه های طرزهای کاشت، عوارض و طرز جاری ساختن آن داده ها کافی داشته باشید. این نوشتهیعلمی در همین راستا تنظیم گردیده است. تحقیق این نوشتهعلمی به مجموع اشخاصی که به کاشت ناخن عشق و علاقه مند میباشند و می خواهند داده ها کافی در این مورد را بدست آورند توصیه می شود.
کاشت ناخن چیست؟
این طرز یک نوع پیاده سازی و صفحه ارایی ناخن میباشد که در یکسری سال اخیر به محبوبیت بالایی رسیده میباشد. ناخنهای تصنعی که در اندازهها و طرحهای گوناگونی وجود دارا هستند با یاری اسباب منحصر که درپی نوشتهی علمی با آنها آشنا خواهید شد، روی ناخن خویش شخص چسبانده می شود.
کاشت ناخن بیشتر به کسانی که ناخنهایشان نقص و ایرادی داراست، عده ای که ناخنهایشان ضعیف و آسیب پذیر میباشد و هم اینگونه آنهایی که عادت به جویدن ناخن داراهستند پیشنهاد میشود. اولین و مهمترین نکته ای که بایستی به خیال و خاطر داشته باشید این میباشد کهاین عمل را ذیل حیث یک شخص دارای تخصص و حرفهای اعمال دهید.
گونه های طرز های کاشت ناخن
دراین نصیب با شیوههای کاشت ناخن و تفاوت هرکدام آن ها آشنا میشویم.
کاشت ناخن قالبی
یک کدام از بی آلایش ترین شیوههای کاشت ناخن محسوب میشود. دراین طریق، مواد کاشت بر روی پوستههای مخصوصی ( ناخن تصنعی) زده میخواهد شد. بعداز آن بر روی ناخن خویش شخص مواد ضد قارچ زده گردیده و پوسته یا این که به عبارتی ناخن تصنعی را بر روی ناخن فشار میدهند تا بچسبد و بعداز یکسری ثانیه پوسته را از روی ناخن جداگانه مینمایند.
کاشت ناخن قالبی به فرصت کمتری نیاز دارااست و سوای سوهان کشی اجرا می گردد. ولی در مقایسه با بقیه طریقها ماندگاری کمتری داراست، مواد بیشتری استعمال می شود و احتمال هوا به چنگ آوردن ناخن درین شیوه بیشتر میباشد.
کاشت ناخن با پوسته برای چه عده ای مطلوب میباشد؟ عده ای که هیبت ناخنهایشان یک صورت میباشد و هم اینگونه عده ای که مجال کافی برای پژوهش به ناخنهایشان ندارند.
کاشت ناخن پودری
شایسته ترین و بادوام ترین شیوههای کاشت هست. درین شیوه ناخن تصنعی که به آن تیپ نیز می گویند بر روی ناخن خویش شخص چسبانده می شود و به اندازه دلخواه کوتاه مینمایند. بعداز زدن مواد ضد قارچ و مواد کاشت بر روی ناخن، سوهان کشی آن استارت میگردد.
کاشت ناخن با پودر بسیار طولانی میباشد و در هر گردهمایی حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم به ارتفاع میانجامد به این ترتیب برای کسانی که صبر و فرصت کافی ندارند مطلوب نیست. کاشت ناخن پودری ماندگاری بسیار بالایی دارااست و برخلاف طرز گذشته سبب کم آب شدن و یا این که هوا دریافت کردن ناخن نمیشود.
کاشت ناخن ژله ای
این شیوه شبیه کاشت ناخن پودری میباشد البته در آن از مواد متفاوتی استعمال میگردد. بعداز زدن ضد قارچ بر روی ناخن، مواد ژل که به طور مهیا خریداری شدهاست را بر روی ناخن می گذارند و آنگاه برای کم آب شدن آن، ناخن را داخل دستگاهی به اسم یووی قرار میدهند.
در حالتی که اختلال تنفسی دارید، در محیطی مرطوب و شرجی معاش می کنید و در زمان روز شستشو متعددی اعمال میدهید کاشت ناخن ژله ای برایتان مطلوب خواهد بود. این نوع کاشت به طور تقریب دو هفته ماندگاری داراست ولی در صورتیکه از مواد با کیفیت تری استعمال شود میتواند دوام و ماندگاری بالاتری داشته باشد.
از معایب کاشت ناخن ژله ای شکاف برداشتن آن در آب و هوای کم آب میباشد به همین خیال برای کسانی که درین اطرافها معاش مینمایند نمیتواند تعیین قابل قبولی باشد اما می بایست این نکته را خاطر نشان نمود که اجرا این نوع کاشت در فضاهایی با رطوبت بسیار بالا نیز سفارش نمی شود.
کاشت ناخن اکلیلی
این نحوه از مشتقات کاشت ناخن پودری میباشد و علاقه مندان منحصربهفرد به خویش را دارااست. دراین نحوه از اکلیل های گوناگون برای کاشت و پیاده سازی ناخن استعمال می شود.
کاشت ناخن هلویی
درین طریق از پودر هلویی رنگ استعمال می شود. بعداز چسباندن تیپ بر روی ناخن و کوتاه کردن آن، مواد کاشت هلویی رنگ بر روی ناخن زده میگردد.
کاشت ناخن فرنچ
یکی طریقهای پرطرفدار کاشت ناخن میباشد. این طریق بوسیله پودرهای سپید رنگ در بخش فرنچ ناخن اعمال میشود.
کاشت ناخن بیبی بومر
کاشت ناخن بیبی بومر یا این که هایلایت آیتم پسند خانمهای خوش ذوق وسلیقه هست. درین طرز از دو رنگ به کارگیری مینمایند به نحوی که در وسط ناخن در یک دیگر محو شوند.
بعداز زیرسازی و فراهم کردن ناخن، دست حدود 180 ثانیه باطن دستگاه یووی قرار می گیرد. بعداز آن با استعمال از پودر سپید از نوک ناخن تا ریشه آن مواد گذاری میگردد. بعد از آن با امداد پودر هلویی رنگ از ریشه تا نوک ناخن را مواد گذاری میکنیم.
در غایت دو طرف ناخن بوسیله گیرههای مخصوصی محکم گردیده و باطن دستگاه uv به بازه زمانی 120 ثانیه قرار می گیرد و بعداز بازه زمانی فرصت طی گردیده، فعالیت سوهان کشی و سایر پروسه ایفا میگردد.
پنجشنبه ۲۵ آبان ۰۲ ۱۰:۳۵
- ۸۱ بازديد
- ۰ ۰
- ۱ نظر
لمینت ناخن یک فرایند زیبایی است که به کمک آن میتوانید ظاهر و استحکام ناخنهای خود را افزایش دهید. این فرایند، شبیه به لمینت کردن موهای سر است، جزئی از خدمات زیبایی ناخن است که توسط افراد متخصص در صنعت زیبایی ارائه میشود. در این فرایند، یک لایه نازک از مواد مرغوب، مانند پلیمرها یا رزینها، روی سطح ناخن پوشش داده میشود. این پوشش محافظی برای ناخنها ایجاد میکند و از آنها در برابر شکستگی، خشکی، و آسیبهای دیگر محافظت میکند.
لمینت ناخن، علاوه بر ایجاد استحکام و محافظت برای ناخنها، قابلیت افزایش جذابیت ظاهری آنها را نیز دارد. میتوان با استفاده از لمینت ناخن، طرحهای مختلف، رنگهای شاد و حتی جزئیات مینیاتوری را بر روی ناخنهای خود ایجاد کرد. این امر به افراد امکان میدهد تا به طور خلاقانهتری از ناخنهای خود استفاده کنند و ظاهری جذاب و شیک برای دستان خود به ارمغان آورند. با اینکه لمینت ناخن به مدت معینی دوام میآورد، اما با مراقبت و نگهداری مناسب، میتوان زمان مفید استفاده از آن را به طولانیترین مدت ممکن افزایش داد.